Siguria ne pagesë

Cdo pagese e kryer ne Websiten Redline.com.al beher per llogari te Redline Electronics. Keshtu cdo pagese eshte e siguruar dhe ju gezoni te drejten ta merrni mbrapa nese kompania nuk permbush kushtet per te cilat ju keni kryer pagesen.

Metodat e Pageses

1. Paguaj Cash ne dorezim
Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

2. Visa/Mastercard Paypal
Pagesen mund ta kryeni nepermjet kartave te Kreditit/Debitit ne opsionin qe shfaqet prane produktit qe ju deshironi te porosisni
Ose mund te zgjidhni metoden e pageses Paypal e cila eshte metoda me e perdorur globalisht nga miliona bleres ne te gjithe boten.