Rreth Nesh

Redline Electronics nje kompani e krijuar me nje vizion te qarte per ti sherbyer konsumatorit Shqipetar me cilesine me te larte.

Parimet baze qe kane udhehequr kompanine jane 3:
Cilesi,Sherbim,Garanci.
I krijuar si nje rrjet i sherbimeve elektronike te konsumueshme Redline qe prej krijimit te tij ka qen lider ne ofrimin e ketyre sherbimeve.

Pikat me te forta:
Fokusimi te konsumatori me kombinimin me te mire te vlerave Cmim dhe Cilesi.
Rritje e investimeve ne teknologji duke sjelle risit me te fundit
Shtrirje te gjere dhe te shpejte lokale.