Redline ofron transportin më të shpejtë në Shqipëri dhe më ekonomik.

Tarifat si me poshte:

Zona: Koha e Dorezimit Kosto

Tiranë Bredna 3 Oreve . Falas

Tirane Fshatra Brenda 24 Oreve 150 Lekë

Rrethe Brenda 48 Oreve 300 Lekë

*Posta ofrohet falas ne te gjithe Shqiperine per produkte mbi 30.000 Lekë

Transporti ofrohet Expres nga Redline Electronics ne bashkpunime me posten Intex Courier.